•°o.O شور و شیرین O.o°•
๑۞๑°`°آشپزی و شیرینی پزی°`°๑۞๑ 
قالب وبلاگ
لينک دوستان
خوب برای اینکه قارچتون سیا نشه .اول قارچ رو خوب بشورین بعد قطعه قطعه کنین بعدشم ابلیمورو روی قارچ بریزین خوب مخلوطش کنین بادست مخلوط کنین ابلیمو 3 تا 4 قاشق غذا خوری فکر میکنم کافی باشه البته به مقدار قارچتون هم بستگی داره.بزارین یه چند دقیقه کوتاه بمونه بعد داخل اب جوش که داخلش بازم مقداری ابلیمو ریختین بریزین بزارین بپزه.وقتی که پخت.ابکش کنین وکاملا سفیده

 

قبل از پخت

 

بعد از پخت

 



موضوعات مرتبط: انواع غذاو خوراک
برچسب‌ها: قارچ پخته, طریقه پخت قارچ, قارچ سفید پخته شده
[ دوشنبه هشتم مهر 1392 ] [ 0:23 ] [ حمیده و حدیثه ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

سلام به همه عزیزایی که قدم تو وبلاگ ما میزارن.ممنونیم از همه شما.عکسهای این وبلاگ توسط مادوتا خواهر(حمیده وحدیثه)گرفته شده.اگر از مطلبی یا عکسی خوشتون اومد ممنون میشیم اگر استفاده ای در جای دیگه میشه با ذکر منبع باشه.
حمیده وحدیثه از (شمال سرسبز)بندر انزلی
موضوعات وب
امکانات وب

Top Blog
مسابقه وبلاگ برتر ماه