خوب برای اینکه قارچتون سیا نشه .اول قارچ رو خوب بشورین بعد قطعه قطعه کنین بعدشم ابلیمورو روی قارچ بریزین خوب مخلوطش کنین بادست مخلوط کنین ابلیمو 3 تا 4 قاشق غذا خوری فکر میکنم کافی باشه البته به مقدار قارچتون هم بستگی داره.بزارین یه چند دقیقه کوتاه بمونه بعد داخل اب جوش که داخلش بازم مقداری ابلیمو ریختین بریزین بزارین بپزه.وقتی که پخت.ابکش کنین وکاملا سفیده

 

قبل از پخت

 

بعد از پخت

 


موضوعات مرتبط: انواع غذاو خوراک
برچسب‌ها: قارچ پخته , طریقه پخت قارچ , قارچ سفید پخته شده

تاريخ : دوشنبه هشتم مهر 1392 | 0:23 | نويسنده : حمیده و حدیثه |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.